top of page
160207__FCB4714-Edit.jpg
Tiengemeten (dagworkshop)
"Kijken is nog geen zien"

Zaterdag 15 mei 2021 organiseer ik alweer voor de 8e maal de fotoworkshop natuur- en landschapsfotografie op het fraaie eiland Tiengemeten midden in de Haringvliet.

Tiengemeten is een eiland in de provincie Zuid-Holland en ligt middenin de Haringvliet.

Het eiland is maar 7 km lang en 2 km breed maar desondanks geweldig gevarieerd. Oorspronkelijk was het eiland grotendeels verpacht aan boeren, maar sinds 1997 wordt het door Natuurmonumenten beheerd als nationaal natuurgebied. 

​In mei is de natuur misschien wel op z'n mooist.  Flink wat bloemen en fris groen aan de planten, het weer in die periode kan nog alle kanten op gaan.  Tiengemeten is een overwegend 'plat' eiland dat houdt in weinig reliëf in het landschap. Dit aspect maakt dat het niet perse 'makkelijk' fotograferen is en het vereist goed kijken en creativiteit om interessante beelden te maken. Kortom, de locatie is fotografisch behoorlijk uitdagend. 


We starten met een kop koffie (incl.) en een korte introductie. Vervolgens gaan we aan de slag. Tijdens deze korte workshop gaan we in op het technisch goed fotograferen maar vooral het goed leren kijken. Wat is interessant en wat niet, wat laat je weg en wat neem je mee in je beeld.

Door de kleine groep is er voor iedereen ruim aandacht om hem/haar te helpen betere foto’s te maken. Geschikt voor alle niveaus en voor alle soorten (digitale) camera’s. 

 

Samenvattend

Datum: 15 mei 2021, van 10 uur tot ca. 16 uur. (9.45 u bij de boot, om 17.10 uur weer terug naar het vast land)  

Kosten: 89 euro pp. (incl. 1e kop koffie, excl. overtocht van 5 euro )

Groepsgrootte: Minimaal 3, maximaal 7 personen

Handig om mee te nemen: Laarzen, het is erg drassig op sommige plekken.  Statief, (grijs/polarisatie) filters, lunchpakket.

Thermoskan met thee of koffie.

Belangrijk: Op al mijn workshops zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

bottom of page