top of page

Nordic Vision Fotoreizen

Het zijn moeizame tijden voor mij maar eveneens voor Nordic Vision en de collega's. Ik ben in elk geval blij dat ik dit jaar nog zonder problemen de reizen naar La Palma en naar het Siberische Baikalmeer heb kunnen begeleiden.

Mijn najaar ziet er gelukkig, ervan uitgaande dat we weer kunnen reizen, goed gevuld uit. In september reis ik als 2e begeleider mee met collega Theo Bosboom naar IJsland. Na thuiskomst ga ik een week later voor de eerste keer met een groep naar het Siberische Altai. Aansluitend reis ik door naar China om daar enkele dagen later te starten met de ondertussen ‘gouwe ouwe’ fotoreis naar de Chinese Badain Jaran woestijn en het grafische visserij-landschap van Xiapu. Alle reizen zijn volgeboekt en het zou natuurlijk voor iedereen heel fijn zijn als deze reizen gewoon door kunnen gaan!
Voor de deelnemers omdat ze geweldige reizen in het vooruitzicht hebben en voor ons (Nordic Vision en ikzelf) omdat we nu eenmaal gek zijn van fotografie en mensen graag meenemen naar deze fantastische bestemmingen. Fingers Crossed dus!!

Mijn geplande eerstvolgende reis is echter naar Noord-Ierland. Deze stond tot voor kort op de agenda voor 31 mei - 6 juni.

Dat is nog wel even weg zou je zeggen maar toen vorige week de KLM onze tickets annuleerde was het duidelijk, geen Noord-Ierland reis a.s. juni.

Noord-Ierland is ondertussen ook een echte ‘gouwe-ouwe’ te noemen, dit jaar zou ik hem voor de 6e maal gaan uitvoeren. Omdat het wel jammer is om hem nu helemaal te schrappen is gekozen de reis te verschuiven naar de week van 6 - 12 november. Op het eerste gezicht ligt november misschien niet zo voor de hand maar kijkend naar de statistieken is bijv. het aantal regendagen niet zo heel anders dan in andere maanden. Natuurlijk liggen de temperaturen wel lager dan in juni maar onze verwachting is dat de oceaan en het landschap minstens zo spectaculair zullen zijn voor ons als fotograaf. Met de fijne bijkomstigheid van heel weinig toeristen🙂.
De verschuiving naar november heeft wel de consequentie dat er mensen zijn die niet mee willen of kunnen. Hopelijk is de editie 2021 voor hen een mogelijkheid om alsnog mee te gaan naar deze fraaie plek aan de Antrim kust.

 

In elk geval zijn er dus a.s. november weer enkele plekken vrij gekomen!

Ben je geïnteresseerd in Noord-Ierland in november,  stuur dan een mailtje naar Nordic Vision. Wil je nog wat meer info dan kun je ook Ralph Goedhart of mij bellen natuurlijk.

bottom of page