​Webwinkel.

Helaas duurt het bouwen van de webshop zoals die mij voor ogen staat langer dan ik gedacht en gehoopt had. Echter weet dat ALLES op mijn website te koop is. Zie je dus een beeld waar je interesse inhebt, laat me dat dan via een emailtje weten. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

 

Sinds enige tijd verkoop ik een deel van mijn werk via een eigen webwinkel. Uiteraard is slechts een heel klein gedeelte van ik in mijn archief heb zitten. Ben je dus op zoek naar iets specifieks voor in je huis of kantoor en kun je het niet vinden in de webshop, neem dan gerust contact met mij op. Waarschijnlijk kunnen we in overleg een geschikt werk vinden voor jouw toepassing. 

Prints

Alle afdrukken worden afgedrukt met een professionele printers op topkwaliteit papier, wat zorgt voor een blijvend en langdurige kwaliteit.

Aluminium

Een foto op aluminium wordt afgedrukt op een geborstelde aluminiumplaat. Deze plaat heeft een grove structuur en geeft foto’s een stoer uiterlijk. Daarom past deze wanddecoratie ook erg goed bij een industrieel interieur dankzij de metalen look.

De witte kleuren in de foto worden niet mee geprint, maar krijgen de kleur van het aluminium. Hierdoor krijgt je foto een zeer fraaie uitstraling al is het effect een beetje afhankelijk van het beeld. Neem contact op indien je hierover vragen hebt.

  • Facebook Classic
  • LinkedIn App Icon

© 2012 - TODAY by Charles Borsboom, Delft, The Netherlands   |  +31 6 524 774 35