top of page

Geboren (jawel!) in 1959 te Delft.

Oorspronkelijk ben ik opgeleid als technisch informaticus. Van jongs af was er altijd al die passie voor fotografie maar zuiver als een hobby.  In 1999 veranderde mijn leven. Van een leven achter de computer naar een leven achter de professionele camera. Een realisatie van het gezegde van je hobby je werk maken. "Een grote stap maar één waar ik nooit spijt van heb gehad".

Naast fotograaf ben ik ook geruime tijd werkzaam geweest als (technisch) redacteur voor het tijdschrift FOTOgrafie.

Reizen is altijd een passie geweest en ik heb in de loop der jaren heel veel geweldige plekken bezocht. Een paar voorbeelden zijn, alle Scandinavische landen inclusief IJsland en Groenland. Australië, UK, USA en Canada. Los te noemen valt nog Alaska waar ik ooit mijn Toyota Landcruiser naar heb verscheept om daar gedurende enkele maanden  'into the wild' te gaan.

In 2005 bezocht ik voor het eerst 'booming' China en sindsdien ben ik er vrijwel elk jaar geweest. In 2011 heb ik een klein jaar op het platteland van Yangshuo in het uiterste zuiden van China gewoond en gewerkt. Een mooie tijd!

In 2013 heb ik "TREES WATER SAND" gemaakt. Dit fine-art boek bevat een groot aantal foto's van de Badain Jaran-woestijn, een enorm woestijngebied in de Chinese provincie Binnen-Mongolië.

 

Sinds enkele jaren heb ik Siberie "ontdekt". Een fascinerend en onmetelijk groot gebied met de meest fantastische natuur.

In mijn workshops en rondleidingen focus ik op de kunst van het observeren.

 

"Het maakt niet uit of het mensen, straatleven of landschappen zijn die in je zoeker zitten, kijk en denk goed voordat je op die knop drukt.”

bottom of page