top of page

Lezingen / Presentaties

 

Regelmatig verzorg ik lezingen/presentaties voor fotoclubs en andere geïnteresseerde groepen. Hieronder staan een aantal van mijn presentaties. Staat er nets van je gading bij en heb je wel ideeën wat je zoekt, neem dan gewoon contact met e op want ik maak ook regelmatig presentaties op maat. Dat kan zowel inhoudelijk als ook qua duur.

Voor meer informatie neem je a.u.b. contact met mij op.

De wereld in vormen en lijnen
De wereld in vormen en lijnen

Een presentatie waarin het gebruik van vormen en lijnen in mijn fotografie centraal staat. De beelden die te zien zijn omvatten autonoom werk en werk uit de fotoreizen de ik begeleid voor Nordic Vision Fotoreizen. Variërend van Delft via Ierland en La Palma naar Siberië en China.

press to zoom
Abstracten uit de Natuur
Abstracten uit de Natuur

Een presentatie waarin de pracht van de natuur naar voren komt in de vorm van (semi) abstracte beelden. Met onder andere abstracties van water, zand, ijs, vegetatie en meer.

press to zoom
Over Zand en IJs
Over Zand en IJs

Een presentatie met spectaculaire beelden uit de Chinese badain Jaran woestijn en als tegenhanger het ijs van het Siberische Baikal meer.

press to zoom
Van Altai -> Baikal
Van Altai -> Baikal

Siberie heeft een magische klank. Ver weg en weinig bekend in de westerse wereld. Deze presentatie voert je van het spectaculaire Altai gebergte in centraal Siberie tot aan de meedogenloze winter van het diepste meer op aarde, het Baikalmeer meer oost.

press to zoom
Betere reisfotografie
Betere reisfotografie

Een relatief korte presentatie die de fijne kneepjes van reisfotografie belicht. Van straatfotografie toe landschapsfotografie, het komt allemaal aan de orde.

press to zoom
bottom of page